El Tarter

Ca 20 minuter från huvudstaden upp mot bergen så ligger den lilla byn El Tarter.  Här finns en liten affär, några restauranger och barer.   Vill du ta dig upp i Grandvaliras skidsystem så kan du antingen välja kabinbanan eller sittliften.  Om du är på skidresa och vill ha en lugn och mysig by så är El Tarter ett bra alternativ. Kontakta Quality Travel för mer information om lämpliga hotell för dina önskemål om aktiviteter och standard. Nedan rekommenderade restauranger och barer i El Tarter:

Dylan´s

Den mest populära baren i El Tarter. Dylan´s har 3 olika avdelningar: en restaurang, en cocktail bar och en chillout bar. Här är en härlig atmosfär och det serveras god mat & dryck som avnjuts till skön musik. På Dylan´s är det alltid mycket folk då både turister och lokal befolkning stormtrivs här. Känner du för att dansa så finns här även ett dansgolv och flera dagar i veckan arrangeras här olika fester och tema kvällar.

 

L´Abarset

En annan bar i El Tarter där man kan gå på afterski och även ta en öl eller drink på kvällen. En trevlig och cool bar som spelar skön musik. Hit kommer både gäster och lokalbefolkning. L´Abarset serverar även mat. Blir du lite hungrig under afterskin, så finns det en lättare meny i form av smörgåsar, hamburgare och snacks. Lunch & kvällstid erbjuds det typisk katalansk mat men även en mer internationell meny.

 

Nemo´s nattclub

På Nemo´s kan ni dansa hela kvällen och natten lång om så önskas. Här är nattclubben som har både bra dansmusik, högt tempo och som bjuder på en riktig feststämning. Vill ni festa loss så är Nemo´s ett självklart val. Clubben hitter ni vid Llop Gris Hotel.

Lämna ett svar